sunnuntai 6. tammikuuta 2008

Annos hömppää, kiitos!

Ihmisillä on erilaisia strategioita mennä läpi pimeimmän kauden. Omasta mielestäni
nämä ainekset on muistettava: paljon unta, terveellistä sapuskaa, 2-3 kertaa viikossa hikiliikuntaa, tapaamisia hyvien ystävien kanssa ja riittävästi tv-hömppää ja roskaruokaa - kuitenkin roskaruokaa ei niin paljon, että se söisi kaiken kuntoilun merkityksen.

Mulla ei ole kovinkaan montaa sarjaa, joihin olisin koukussa. Simpsonit on semmoinen. Keltaisen perheen menoon seonneelle onkin tarjonta melkoinen: ma-pe SubTV:ltä tulee puolituntinen kello 19.30 ja MTV3:lta lauantaina ja sunnuntaina. Siihen päälle vielä "jatkot" omilta dvd:iltä niin kelpaa!

Serranon perhe on toinen. Katselin sitä monena aamuna viime kesänä niin kuin noin miljoona muutakin suomalaista. Uusintoja näkee Ykkösellä viikonloppuisin ja melkein aina olen ollut telkkarin ääressä.

Yksi salattu pahe on ollut keskiviikkoisin vilkuilla Karjalan kunnailla -sarjaa. Miksi ihmeessä? No, moni ystäväni tietää, että muuan vaaleahiuksinen nuori nainen on riittävän hyvä syy.

Mitä tästä puuttuu? Kaikki "ne pakolliset sarjat", joita kuuluisi kaikkien katsoa: CSI, 24, House, Lost... Ei vain nappaa! En katsonut niitä alusta alkaen, joten ei tässä nyt enää opetella uusia tapoja.

Ai niin, ja melkeinpä parasta viihdettä ovat olleet American Idolsin "paskimmat koelaulut" -koosteet! Yhdysvalloissa noihin karsintoihin osallistuu ihan uskomattomia tapauksia! Suomen ölisijät ja vikijät häviävät heille jo lähtötelineissä!

Ei kommentteja: