maanantai 3. maaliskuuta 2008

Euroviisuvitsi ei naurata kahdesti

Yksi kaikkein kuluneimmista sanonnoista on, ettei vitsi naurata kahdesti. Tämä tuli väkisin mieleen, kun Teräsbetoni valittiin edustamaan Suomea Euroviisuissa.

http://www.yle.fi/uutiset/kulttuuri/oikea/id84148.html

Lordin valinta kaksi vuotta sitten oli juuri oikea piristysruiske, ja kun mörkö vielä voitti, niin kannat oli katossa. Mutta nyt yritetään ratsastaa samalla hevosella toisen kerran. VAikea uskoa, että toimisi.

En ole kuullut Teräsbetonin biisiä, mutta uskallan silti arvostella valintaa, sillä Euroviisuissahan ei ole vuosikymmeneen voittanut paras biisi vaan omaperäisin esiintyjä, joka on onnistunut tekemään itsestään parhaan brändin ja lehdistön suosikin.

Nykyään joka toinen maa marssittaa lavalle transsuja, kinkyasuisia lentoemäntiä, siansaksaa jauhavia dameednoja ja muita hömppäbändejä. Väittipä Teräsbetoni mitä muuta vain, sitä ei voi ottaa vakavasti, joten se menee auttamatta huumoriosastoon Belgradissa. En siis mitenkään jaksa uskoa, että se menestyisi.

No, vielä pahempi virhe olisi ollut lähettää Kari Tapio, joka oli ihan väärässä kisassa. Movetron kuulosti myös ihan yhtä paskalta kuin 90-luvun puolivälissä. Karsintojen paras biisi oli Crumblandin Pleasure, eikä se päässyt edes jatkoon.

Suomalaiset - mikä meitä vaivaa?

Ei kommentteja: