lauantai 15. maaliskuuta 2008

Lauantaisin paskaa ohjelmaa

Ymmärrän, että "viriilin sinkkumiehen" pitäisi tähän aikaan lauantaista olla baarissa, mutta jos ei ole, niin toivoisi, että telkkarista tulisi jotain kohtuullista ohjelmaa. Muutaman vuoden takainen pyhä kolmiyhteys eli Itse valtiaat-Uutisvuoto-Frasier -putki on murtunut. Itse valtiaat on haudattu ja Uutisvuoto on siirretty kymmeneen.

Puoli kymmeneltä eli juuri nyt ykköseltä tulisi yksi huonoimmista komediasarjoista vuosikausiin eli 6pack, tähtinä Jope Ruonansuu ja Pirkka-Pekka Petelius. Niin kammottavaa vanhojen, kuluneiden naamanvääntely-, tekoviiksi- ja pissakakkavitsien kavalkadia ei pitäisi näyttää enää vuonna 2008 prime time -aikaan!

Jope on loistava imitaattori, mutta muuten en ole koskaan käsittänyt hänen suosiotaan ja mainettaan. En koskaan nauranut esim. Jopet-show'lle. Niin kuluneita ja halvalla tehtyjä hahmoja ja sketsejä! Hitto, pitäisi rahalla sentään parempaa saada aikaan!

No, kun Yle pettää, niin josko leffa olisi hyvä. Ehei, Neloselta tulee Cameron Diazin ja Christina "ikuinen Al Bundyn tytär" Applegaten tähdittämä tusinabimbokomedia hulluttelevista bailutytöistä ja niin edelleen.

Mitä tästä pitäisi oppia? Kai sitä pitäisi vain ryypätä aina launtaisin, niin mikä tahansa töllöstä tuleva tuntuisi hyvältä.

Ei kommentteja: