torstai 13. maaliskuuta 2008

Jos Ike olisi nainen...

Jälleen kerran on tullut todistettua, ettei ole mitään vahvempaa kuin keski-iän ylittäneiden miesten äijäverkosto. Nyt kun Ilkka Kanerva on päässyt otsikoihin parhailla ansioillaan eli itseään huomattavasti nuorempien naisten kiihkeän tarkoitushakuisella lähestymisellä, häntä on kyllä kiivaasti arvosteltu lehdissä, netissä ja ulkomaiden turuilla, mutta kaverit kokoomuslaiset pitävät huolen siitä, ettei Iken poliittista uraa uhkaa mitään. Ja hallituskaverit peesaavat.

Eihän Iken tekstaritoilailuissa - valitettavasti - ole mitään uutta. Onhan hän ennenkin pommittanut yleensä melko suuririntaisia neitosia puhelimellaan. Harvemmin kyseessä on ollut pari-kolme hassua tekstaria, vaan kuten tässä tapauksessa, *200* viestiä.

Ei ihme, ettei Suomen ulkopolitiikassa tapahdu suuria avauksia, kun Iken kaikki voimat menevät sen miettimiseen, miten pissiskielinen fraasi I luv U 4ever kirjoitettiinkaan.

Olennaista on se, että jos joku naisministeri olisi noussut otsikoihin samoilla ansioilla, hänet olisi ajat sitten vedetty kölin ali. Mietitäänpä, jos Suvi Lindén kärähtäisi Hunks-miehen piirittämisestä tai pornonäyttelijälle soittelusta - hänellä ei kirjaimellisesti olisi mitään tulevaisuutta valtakunnan politiikassa.

Mutta Ilkka-poika se vain jaksaa! Todennäköisesti hän näillä ansioilla saa ensi vaaleissa ennätysmäisen äänisaaliin.

Ei kommentteja: