perjantai 28. syyskuuta 2007

Kova koukuttaja

Puolivirallinen sloganini on, että roskaruokaa pitää syödä vähintään kerran viikossa ja hömppääkin pitää imeä itseensä sopivassa määrin, ettei täysin kyynisty.

Jokailtainen Big Brother -kooste sopii tähän hömpän nälkään tosi hyvin. Yleensä hömppäputki alkaa jo klo 20 Frendeillä mutta jos jakso on 3-4 kertaan nähty, siirryn suoraan Simpsoneihin, joka on nähtävä aina, kun olen kotona.

Mikä Big Brotherissa sitten kiinnostaa? Asukkaat ovat tylsiä, vähän päälle parikymppisiä ulkonäkönsä ja ajatustensa puolesta toistensa kopioita, jotka eivät ota isompia riskejä edes kännissä. Kaikkein villeimmät tyypit uskaltautuvat puhumaan seksikokemustensa määrästä tai panokumppanien määrästä, ja kun kaunis Heli tunnusti olevansa bi, poikien sukat pyörivät jalassa. Voi sitä kiiman määrää!

Ehkä syynä (lähes) jokailtaiseen BB-annokseen on aivojen nollaus. Kun ohjelma pyörii taustalla, tietää, ettei taivas ole vielä pudonnut, elämä jatkuu. Aivot käyvät helposti työpäivän jälkeen kuumana, joten illalla täytyy armahtaa aivosolujaan ja valella niitä tuolla flegmaattisella, melko ennalta-arvattavalla soopalla.

Ei kommentteja: