perjantai 16. toukokuuta 2008

Von Hertzenien piukeaa menoa

Von Hertzen Brothersien uutta Love Remains the Samea on jo - ilmeisesti tukevan markkinointikoneiston fiksusti auttamana - mainostettu "kriitikoiden suosikkilevynä", siis jo ennen kuin se oli edes ilmestynyt. Tosi kekseliäästi valittu taktiikka! Suomessa osataan jo ottaa mallia Ameriikasta, jossa suuret tuotantoyhtiöt syöttävät toimittajille sanavalintoja "vuoden paras levy", "upea debyytti", "klassikon ainesta", "uusi legenda", "nuori tähti on syttynyt".

Pakko on kumminkin myöntää, että Love Remains the Same ON hyvä levy! Se on pitkälle tuotettu ja täynnä biisejä, joissa on ties kuinka monta ääniraitaa päällekkäin. Kyllä pojat ovat saaneet vääntää kutakin 6-10-minuuttista biisiä viikkotolkulla! Rahaa on ollut mutta ennen kaikkea näkemystä!

Bändi yhdistelee biiseissä espanjalaista ja intialaista menoa, 70-luvun rockia sekä jonkinlaista sekapuurorockia, joissa kitarat ovat keskeisessä osassa. TAitava ja hallittu kokonaisuus!

Vierastan itse progemaisen pitkiä kepityksiä, koska ne yleensä menevät kikkailun puolelle. Von Hertzenien suhteen niin ei käy. Tatsi säilyy mainiosti. Lisäksi 9 biisin levy on "vain" 60-minuuttinen. Bändit näyttävät oppineen, ettei sitä täyttä 75 minuuttia kannata turhaan täyttää, jos laadukasta aineistoa on vain tunniksi.

Kannattaa ostaa tää läpyskä! Tosin kymmenet kriitikot ovat varmasti jo hoitaneet tämän tekstimainonnan minunkin puolestani!

Ei kommentteja: