tiistai 12. elokuuta 2008

Rumuus on uhka kansakunnalle

Pekingin olympialaiset ovat kaikin puolin oudoksuttava tapahtuma. Aikansa kuluksi voi luokitella ilmeisimmät puutteet, kuten ihmisoikeusrikkomusten vähättelyn, toisinajattelijoiden lakaisun maton alle kisojen ajaksi, saasteet ja elintasoerojen kärjistymisen köyhät kiinalaiset vs. rikkaat kisaturistit, mutta nyt tuli ilmi myös se, että rumuus voi olla uhka Kiinan kansakunnalle.


Näin on, mikäli uskotaan kisojen avajaisten järjestäjiä. Ja miksi emme uskoisi.

Hesari kirjoitti 12.8., että avajaisissa lavalle hankittiin toinen tyttö alun perin suunnitellun tilalle, koska alkuperäinen tyttö oli "liian ruma"!

HS:

"Avajaisten musiikillinen johtaja Chen Qigang on paljastanut, että Lin Miaoke -niminen tyttö laitettiin lavalle availemaan suutaan laulun tahtiin siksi, että alkuperäinen esiintyjä ei ollut tarpeeksi viehättävä.

Kaiuttimista kaikuneen laulun esitti oikeasti seitsenvuotias Yang Peiyi, joka ei päässyt avajaisten lavalle pulleiden poskiensa ja epätasaisen hammasrivinsä vuoksi.

"Pikku-Yang ei päässyt esiintymään koska halusimme välittää katsojille oikean kuvan. Ajattelimme kansakunnan parasta", Chen kertoi Sina-uutissivustolla."

Järjestön perustelu! Mitä kammottavaa kiinalaiselle yhteiskunnalle olisikaan voinut tapahtua, jos tuo ruma tyttö (joka oikeasti on ihan tavallisen näköinen) olisi saanut aukaista suunsa miljardien ihmisten edessä! Kiinan talous olisi sukeltanut, Kiinan muuri olisi hajonnut, kommunistinen puolue olisi hajonnut ja kansalaisaktivistit olisivat saaneet inhimillisen kohtelun!

Ainahan kisaisännät ovat siloitelleet kulisseja, mutta vaikuttaa siltä, että Pekingissä tämä kaunistelu ja hymistely on viety älyttömiin mittasuhteisiin.

1 kommentti:

SAKO (Samuli Koivulahti) kirjoitti...

jep.. tämä oli kyllä ihan posketon juttu. Kommunistiset maat on vaan kaikki vuodesta toiseen samanlaisia. Tulee ihan vanha neivostoliitto mieleen.