keskiviikko 10. syyskuuta 2008

Pakollinen Big Brother -blogiteksti

On tullut taas katsottua Big Brotheria eli BB:tä kuten koko Suomi tietysti niin leikillisesti sanoo. Tällä kertaa en ole ollut enää niin koukussa kuin aiempina vuosina, on voinut mennä monta päivää, etten ole avannut töllöä kello 22 katsoakseni, ketkä ovat tänään pussailleet tai halailleet, vetelehtineet sängyllä, kiroilleet sohvalla tai tapelleet ruokavarantojen oltua vähissä.
Tai yrittäneet ratkaista hölmöä viikkotehtävää.

Sen voi kuitenkin sanoa, että ensimmäisenä putosivat ihan oikeat tyypit. Ajatellaan nyt Ristoa - harvoin näkee niin itsetietoista ja -riittoista tyyppiä, jolla tuntuu olevan itsestään ja mahdollisuuksistaan niin epärealistinen kuva. Tyypillä on lihakset mutta ei muuta. Ja pärjäsikö hän oikeasti Mr. Tampere -kisassa? Ei mene hyvin tamperelaisillakaan! Kundi oli koko talon kenties rumin.

Entäs Minna? Minna oli BB-dramaturgian kannalta välttämätön valinta: hieman tyhmä, yksinkertainen, suorapuheinen ja myös realismintajunsa kadottanut. BB-tuottajan unelmanahan on tyyppi, joka väläyttelee tissejä ja vähän muitakin paikkoja, laukoo suoraan mielipiteitään, ei ole turhan koulutettu ja on jo valmiiksi niittänyt mainetta Seiskan sivuilla. Nääs riittää muillekin lehdille ainesta.

Mutta eihän Minnaa nyt olisi jaksanut talossa enää pitkään. Hänen lapsenomaisen nasaalia ääntään, prinsessamaisuuttaan, lyhyttä pinnaansa... Ja ajatella, että tyttö tosissaan tähyilee Playboyn palstoille. TAitaa nousta tie pystyyn!

Seuraavana pudottaisin ärsyttävän marisijan Mariannan. Cheryllkin on aikamoinen niti nati vali vali, mutta ei yhtä ilkeä ja hermoheikko. Niko on toinen BB-tuottajan unelma: myös lapsellinen, stereotyyppisen homon tapaan elehtivä ja puhuva, suorapuheinen eikä hänkään mikään ruudinkeksijä. Niko pääsee kuitenkin vielä pitkälle!

Ei kommentteja: