torstai 3. huhtikuuta 2008

Kanerva nuukahti

Mikäs blogi se semmoinen on, jossa ei Ilkka Kanervan eroa pohdittaisi?

Kanerva tuli, mokasi ja lähti. Hän ei lähtenyt omasta tahdostaan ja omasta mielestään varmasti pyytämättä ja yllättäen. Mutta lähtikö hän syystä? Sitä sopii kysyä enkä osaa vastata siihen. Periaatteessa ei.

Jos nyt vielä kerran ajatellaan, oliko niin anteeksiantamaton rikos a) olla heti kärkeen kertomatta naistekstareistaan ja b) ylipäänsä lähettää niitä, tai siis ainakaan niin iso rikos, että sen takia pitäisi menettää työpaikkansa, niin vastaus on mielestäni ei. Ei Kanervan rikos tai pikemminkin virhe niin iso ollut.

En symppaa Ikea ollenkaan, mutta suhteellisuudentaju vain sanoo, että kokoomus hätiköi valtavan paineen alla. Voi tosiaan sanoa, että median paine pakotti erottamiseen.

No, nyt eletään tätä hetkeä. Alexander Stubb on varmasti ihan hyvä ministerismies, jos kohta olisi parempi, että hän opettelisi jonkun muunkin ilmeen kuin tuon hölmön partionpoikaillistyksen. ei tuolla naamalla neuvotella Nato-yhteistyöstä ja EU-ulottuvuuksista vaan partiolippukunnan jamboreematkasta.

Luultavasti Ikelle on jo katsottu joku kiva, hyväpalkkainen pakastevirka esimerkiksi Suomen Pankista tai EU:sta. Suomen Pankkihan on vanhojen, käytettyjen poliitikoiden hautausmaa, kun sillä instanssilla on muuten niin vähän virkaa nykyään.

Ei kommentteja: